WIMPERS & WENKBRAUWEN

Donkere wimpers en wenkbrauwen geven een gezicht veel kracht en expressie, maar niet iedereen heeft deze van nature. Veel vrouwen voelen zich “kaal” zonder wenkbrauwen en mascara. Door je wimpers te laten verven en/of liften zijn perfecte wenkbrauwen en wimpers ook voor jou beschikbaar! Tip: het is ideaal voor als je op vakantie gaat!

VERVEN

Geverfde wimpers en wenkbrauwen zijn een goede oplossing als je wimpers en wenkbrauwen licht van kleur zijn. Ik verf de wimpers en wenkbrauwen in een kleur welke past bij jouw gezicht en die de gewenste uitstraling geven. Vooraf bespreken we de mogelijkheden en het effect van de behandeling.

Wimpers verven €15,00
Wenkbrauwen verven €15,00
Wimpers & wenkbrauwen verven €25,00

WENKBRAUWEN

Ben je niet tevreden over de vorm van je wenkbrauwen en weet je niet hoe je dit kunt veranderen? Laat je wenkbrauwen stylen door ze te laten epileren of waxen. Een goed gevormde wenkbrauw laat de ogen groter lijken en de oogleden minder hangen.

Wenkbrauwen harsen/epileren €15,00
Wenkbrauwen verven inclusief harsen/epileren €25,00
Henna wenkbrauwen verf inclusief harsen/epileren €35,00

WIMPERS LIFT BEHANDELING

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lifting treatment worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld en geverfd. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang!

Wimpers lift behandeling inclusief verven €52,50