Dr. Temt

Beauty

DR. TEMT

BEHANDELING DR. TEMT

45 min

Bent u toe aan een jeugdige en verstevigende huid dan is de de behandeling met glycolzuurpeeling van de Dr.Temt echt iets voor u.

De behandeling bestaat uit:
Een huidanalyse, een reiniging met Glycide Gel Cleanser, glycolzuurpeeling, het verwijderen van de onzuiverheden, het neutraliseren van de huid, voedend ampul, een verzorgend masker, lotion om de huid te kalmeren, Glycocid Cream en afsluitend een met een Sun Shield SPF 50.

40,00
Maak een afspraak

DR. TEMT COMBINATIE GEZICHTBEHANDELING

Deze behandeling is te combineren met de 60 of 90 minuten behandeling van Dr. Eckstein.

De behandeling bestaat uit:
Een huidanalyse, een reiniging met lavolind en Glycide Gel Cleanser, glycolzuurpeeling, het verwijderen van de onzuiverheden, het in model brengen van de wenkbrauwen, massage van hoofd, nek, schouders en decolleté, het neutraliseren van de huid, voedend ampul, een verzorgend masker, lotion om de huid te kalmeren, Glycocid Cream en afsluitend met een zonbescherming.

+17,50 extra
Maak een afspraak

DR. TEMT KUUR BEHANDELINGEN

45 min

In een kuur van 6 tot 10 behandelingen zijn hele mooie resultaten te behalen. We starten met een milde peeling en bouwen dit op naar een medium peeling. Afhankelijk van uw huid kunnen we naar de intensieve peeling toewerken. Na de kuur is een onderhoudsbehandeling per 6 a 8 weken aan te raden. Voor een optimaal resultaat kunt u thuis ook de cleanser en verzorgende crème en Sun Shield gebruiken.

De glycolzuurpeelings van Dr. Temt worden gerekend tot de oppervlakkige peelings en hebben alleen invloed op de opperhuid. De beste resultaten worden behaald door de standaard toepassingen met korte tussenpozen.

6x kuur behandeling om de 2 weken
50% korting op één behandeling 220,00

8x kuur behandeling om de 2 weken
Eén behandeling gratis 280,00

10x kuur behandeling om de 2 weken
15% korting op de kuur 340,00

Maak een afspraak