Dr. R.A. Eckstein

Beauty

Dr. R.A. Eckstein

COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING

90 min

Bent u toe aan een heerlijk ontspanningsmoment? Dan is deze behandeling iets voor u!
De huid en uzelf komen helemaal tot rust tijdens deze anderhalf uur durende behandeling.

De behandeling bestaat uit:
Een huidanalyse, oppervlakte reiniging van de huid, een scrub of enzymatische peeling, het verwijderen van de onzuiverheden, het in model brengen van de wenkbrauwen, massage van het gelaat, nek en schouders, een masker. Tijdens het inwerken van het masker keuze uit voet of handmassage. Het in masseren van een ampul en afsluitend met een oogcrème en dagverzorging met dagmake-up.

62,50
Maak een afspraak

BASIS GEZICHTSBEHANDELING

60 min

Bent u wel toe aan momentje voor uzelf maar heeft u niet heel veel tijd? Deze behandeling neemt een uurtje van uw tijd in beslag en u en uw huid komen helemaal tot rust!

De behandeling bestaat uit:
Een huidanalyse, een oppervlaktereiniging, een scrub of enzymatische peeling, verwijderen van de onzuiverheden, het in model brengen van de wenkbrauwen, tijdens het inwerken van het masker een heerlijke massage van nek en schouders en een dag- of nachtverzorging, een serum en afsluitend met een oogcrème en dagverzorging.

42,50
Maak een afspraak

BEHANDELING VOOR DE JONGE / ONZUIVERE HUID

45 min

Heb je last van een onzuivere huid door de puberteit of juist op latere leeftijd dan is deze behandeling geschikt voor jou! Het is verstandig om een onzuivere huid met mee-eters en/of ontstekingen te laten reinigingen door een professionele schoonheidsspecialiste. Dit om (acne) littekens te voorkomen.

De behandeling bestaat uit:
Een huid analyse, een oppervlakte reiniging van de huid, scrub of enzymatische peeling, verwijderen van onzuiverheden, een masker en een verzorgende crème.

32,50
Maak een afspraak

BEHANDELING VOOR DE MAN

45 min

De huid van een man is anders in vergelijking met die van bijvoorbeeld een vrouw. Daarom biedt Beauty & Feet by Esther een behandeling aan speciaal afgestemd op de mannenhuid.

De behandeling bestaat uit:
Een huidanalyse, een oppervlakte reiniging en scrub of enzymatische peeling, verwijderen van de onzuiverheden, massage nek en schouders en een verzorgende crème.

• Indien u hiervoor een afspraak wilt inplannen, op de dag van de behandeling gelieve niet te scheren.

37,50
Maak een afspraak

SNELLE REINIGING

30 min

Bent u druk met de dagelijkse bezigheden en is vrijwel geen mogelijkheid om een plekje vrij te maken voor de verzorging van uw huid? Wellicht is deze behandeling wat voor u!

De behandeling bestaat uit:
Een huidanalyse, een opppervlakte reiniging van de huid, scrub of een enzymatische peeling, verwijderen van onzuiverheden, verzorgende crème.

30,00
Maak een afspraak